Xtreme Beauty Magnetic - ripsiliima, 1-2 sec

24,95 €
−24 %

18,95 €

Varastossa

Kuvaus

XTREME BEAUTY MAGNETIC GLUE - uusi luottoliimasi, jonka kanssa sinun ei enää tarvitse seurata jatkuvasti vaihtuvaa ilmankosteutta.

Magnetic - ripsiliima tarjoaa magneettimaista pitoa ja pysyvyyttä muuttuvassakin ympäristössä.
Magnetic - ripsiliima sopii käytettäväksi niin valmisviuhkoille, kuin volyymi- ja klassisille kuiduille. Liima toimii jopa noin 30% ilmankosteusprosentilla, joten se on todella suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa.

Lateksiton ja formaldehyde vapaa.

Asettumisaika: 1-2 sekunttia

Pysyvyys: Noin 6-7 viikkoa
Ideaali ilmankosteusprosentti: 30-70 %


Käyttö:
Ravista ripsiliimaa edestakaisin huolellisesti 30 sekunnin ajan ennen aukaisua. Liimatipan ottamisen jälkeen, puhdista pullon kaulaosa ja kieritä korkki huolellisesti kiinni.

Käytä ripsikuitua 1/3 liimatipassa vaaka- tai pystyasennossa käyttämästäsi liima-alustasta riippuen. Aseta liimassa dipattu kuitu tai viuhka luonnonripselle ja paina kevyesti.


Säilytys: Säilytä liima jääkaapissa ennen avausta omassa pakkauksessaan. Näin tuote säilyy noin 5-6kk.


Avaamisen jälkeen säilytä liima pystyasennossa omassa säilytyspussissaan 18-23 asteen lämpötilassa. Säilytyspussi sisältää silica-geelipusseja, jotta ylimääräistä kosteutta ei pääse kertymään.

Liimaa suositellaan vaihdettavaksi noin 2-3 viikon välein kesällä ja 4-6 viikon välein talvella.


Liimapullon suu tulee puhdistaa huolellisesti käytön jälkeen ennen korkin sulkemista, jotta se säilyy mahdollisimman pitkään käyttökelpoisena.


Ingredients

- Ethyl-2-Cyanocrylate, Polymethyl Methacrylate, Alkoxy-2-Cyanoacrylate, n-Butyl 2-Cyanoacrylate, Carbon black
Valmistumaa:
Korea, SGS sertifioidut ainesosat.


Tuote on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön ripsienpidennysten kiinnittämiseen. Tuotetta ei tule käyttää muuhun tarkoitukseen, ja sen kosketusta ihoon tulee välttää.

Tuote on valolta suojattava ja säilytykseen tulee kiinnittää erityishuomiota.

Kiinnitä huomiota tuotteen turvalliseen käyttöön ja säilytykseen, jotta sitä ei pääse vahingossakaan esimerkiksi iholle tai aroille materiaaleille.