Tervetuloa Kallaveden rannalle rentoutumaan.

Hei!

Olen Tmi Sara Roseberg / Xtreme Beautyn yrittäjä, Sara Roseberg. Koulutukseltani olen lähihoitaja, hammashoitaja ja sairaanhoitaja, sekä olen käynyt myös useita kursseja estetiikkaan ja yrittäjyyteen liittyen, mm. yrittäjän ammattitutkinto, klassisten - ja volyymiripsien, sekä microblading basig trainign kurssit, lash lift- ja brown fixin koulutukset, sekä useampia koulutuksia huulten muotoiluun liittyen. Ammattitaitoni ylläpitämiseksi työskentelen edelleen päivittäin plastiikkakirurgian ja ihotautien parissa sairaalassa.

Tmi Sara Roseberg toiminta alkoi Nuori Yrittäjyys- start up yrittäjyyskurssin myötä Mikkelin keskustassa vuonna 2017 nimellä Ripsistudio Sara. Vuoden 2018 lopussa siirryin uusiin tiloihin Kuopion Saaristokaupunkiin. Toiminta käynnistyi uudelleen Tammikuussa 2019.

Kotihoitola sijaitsee kauniin Kallaveden rannalla Pohjois-Savossa, Kuopiossa. Hoitola on sijoitettu paritalon yläkertaan, jossa hoitolalle on varattu oma rauhallinen tila. Bussipysäkki sijaitsee n.600 metrin päässä ja mikäli saavut autolla, auton voit jättää parkkiin valkoisen paritalon pihanlaidalle.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen kotihoitolaan! Ovella teidät toivottaa tervetulleeksi pieni ja kiltti, mutta kovaääninen Pomeranian koira Daisy, joka jää alas asiakkaan siirtyessä yläkertaan hoitolan tiloihin.

Ajanvaraukset ja muut kyselyt hoidetaan toistaiseksi Facebook sivujen kautta yksityisviestillä, sillä suurimmaksi osaksi päivää en ole valitettavasti puhelimitse tavoitettavissa. Ajanvaraukset on mahdollista myös tehdä tekstiviestitse puhelimella.

Tavoitteenani on tarjota asiantuntevaa ja osaavaa palvelua huolellisesti tutkituilla materiaaleilla. Terveydenalan ammattilaisena potilaani on vakuutettu potilasvakuutuksella, joten voit huokaista syvään, olet turvallisissa käsissä.

Ammattilaisena arvostan kouluttautumista ja tiedon janon tärkeyttä, joten kouluttaudunkin säännöllisesti, vaikka päivätyö hieman rajoitteita tähän omalta osaltaan tuo. Toisaalta koen sairaanhoitajalla olevan myös vastuu pitää yllä ammattitaitoaan, joten tähän osastotyöskentely sairaalassa on todella hienoa.

Hoitolassa käytämme vain tutkittuja ja suosio maailmanlaajuisesti saaneita tuotteita.

Täyteainehoidoissa hoitolalla on tällä hetkellä tarjota kaksi ei- eläinperästä ja puhdasta täyteainemerkkiä: Revolax ja Z Fill.

Molemmat ovat maailman laajuisesti suosittuja ja hyvin pistospaikkaansa jääviä täyteaineita, joten riski täyteaineen leviämiselle on hyvin hyvin pieni.

PALVELUT

Ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset

Hybridiripsienpidennykset

Volyymiripsienpidennykset, valmisviuhkat

Megavolyymit, valmisviuhkat

Ripsien poisto

Ripsikorut

Ripset ja kulmat

Lash lift (ripsien kestotaivutus + värjäys)Ripsien kestaivutusRipsien värjäys

Kulmien ja ripsien värjäys + muotoiluBrown fixing (kulmien laminointi + värjäys)

Microblading

Kulmien pigmentointi 3d karvatekniikalla

Microblading kulmat  + vahvistus

Täyteainehoidot

HUULTEN TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteaineina käytössä Z Fill ja Revolax.

Ripsienpidennyskoulutus

RIPSIENPIDENNYSTEN PERUSTEET, kesto 1 päiväOpi työskentelemään turvallisesti ja aseptisesti asiakkaan toiveet huomioiden.Kurssilla opit mm. tekemään- Klassiset ripsienpidennykset- Volyymiripset valmisviuhkoinKoulutus järjestetään yksityiskoulutuksena verkkokaupan toimistotiloissa,

jossa mahdollista ostaa myös laadukkaita tuotteita mukaan.Koulutusmaksu 550e sisältää alv 24%, aloituspakkauksen, kattavan teorioaineiston, diblomin.Tiedustelut asiakaspalvelu@xtremebeaty.fi