Tervetuloa Kallaveden rannalle rentoutumaan.

Hei!

Olen Tmi Sara Roseberg / Xtreme Beautyn yrittäjä, Sara Roseberg. Koulutukseltani olen lähihoitaja, hammashoitaja ja sairaanhoitaja, sekä olen käynyt myös useita kursseja estetiikkaan ja yrittäjyyteen liittyen, mm. yrittäjän ammattitutkinto, klassisten - ja volyymiripsien, sekä microblading basig trainign kurssit, lash lift- ja brown fixin koulutukset, sekä useampia koulutuksia huulten muotoiluun liittyen. Ammattitaitoni ylläpitämiseksi työskentelen edelleen sairaanhoitajan ammatissa ja opiskelen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

Tmi Sara Roseberg toiminta alkoi Nuori Yrittäjyys- start up yrittäjyyskurssin myötä Mikkelin keskustassa vuonna 2017 nimellä Ripsistudio Sara. Vuoden 2018 lopussa siirryin uusiin tiloihin Kuopion Saaristokaupunkiin. Toiminta käynnistyi uudelleen Tammikuussa 2019.

Kotihoitola sijaitsee kauniin Kallaveden rannalla Pohjois-Savossa, Kuopiossa. Hoitola on sijoitettu paritalon yläkertaan, jossa hoitolalle on varattu oma rauhallinen tila. Bussipysäkki sijaitsee n.600 metrin päässä ja mikäli saavut autolla, auton voit jättää parkkiin valkoisen paritalon pihanlaidalle.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen kotihoitolaan! Ovella teidät toivottaa tervetulleeksi pieni ja kiltti, mutta kovaääninen Pomeranian koira Daisy, joka jää alas asiakkaan siirtyessä yläkertaan hoitolan tiloihin.

Ajanvaraukset ja muut kyselyt hoidetaan Facebook sivujen kautta yksityisviestillä, sillä suurimmaksi osaksi päivää en ole valitettavasti puhelimitse tavoitettavissa.

Tavoitteenani on tarjota asiantuntevaa ja osaavaa palvelua huolellisesti tutkituilla materiaaleilla. Terveydenalan ammattilaisena potilaani on vakuutettu potilasvakuutuksella, joten voit huokaista syvään, olet turvallisissa käsissä.

Ammattilaisena arvostan kouluttautumista ja tiedon janon tärkeyttä, joten kouluttaudunkin säännöllisesti, vaikka päivätyö hieman rajoitteita tähän omalta osaltaan tuo. Toisaalta koen sairaanhoitajalla olevan myös vastuu pitää yllä ammattitaitoaan, joten tähän osastotyöskentely sairaalassa on todella hienoa.

Hoitolassa käytämme vain tutkittuja ja maailmanlaajuisesti suosiota saaneita tuotteita.

PALVELUT

Täyteainehoidot

HUULTEN TÄYTEAINEHOIDOT

- REVOLAX Deep & Fine 199€

- Stylage M & Lips 199€

- Z FILL Contour 2, 169/179€

Ajankohtaiset täyteainetarjoukset löydät sivustolta https://www.facebook.com/TMISaraRoseberg/