XTREME BEAUTY - BE BEAUTY , BE YOU

Markkinoille on tuotu vuonna 2020 uusi laadukas tuotebrändi nimeltään Xtreme Beauty, joka tarjoaa kauneudenhoitotuotteita niin yksityisille kuluttajille, kuin yrityksille. Yritys painottuu maahantuontiin sekä kotimaisten tuotteiden valmistamiseen. Tuotteet ovat pääasiassa yrityskäyttöön, mutta myös kuluttajatuotteita on saatavilla.

Yrityksen tärkeimmät arvot ovat laatu, kestävä kehitys, turvallisuus, luonnonmukaisuus ja vastuullisuus. Tuotteitamme ei ole eläintestattu ja vastustamme kaikenlaista eläimiin liittyvää kaltoinkohtelua ja epäoikeudenmukaisuutta. Verkkokaupassa myydään myös muiden brändien tuotteita, jotta tuotevalikoima olisi mahdollisimman kattava ja monipuolinen.

Tutustuthan sivuihin ja pysy ihmeessä kuulolla, sillä tuotevalikoima täydentyy jatkuvasti.

Ylelliset, eettiset ja turvalliset tuotteet ovat intohimomme.

Arvomme

Päivittäinen työmme heijastaa arvojamme. Tärkeimmät arvomme ovat laatu, kestävä kehitys, turvallisuus, eettisyys ja vastuullisuus yhdistettynä kauniiseen, ylelliseen pakkaukseen. Kaikki tarvittava on siis käsissäsi.

  • Laatu : Tuotteet on testattu omakohtaisesti ja toimivuus tarkastettu; laatu on yhdenmukaista ja hyvää. Esimerkiksi ripsikuidut säilyttävät kaarevuutensa.
  • Turvallisuus : Tiedämme tuotteidemme alkuperän ja valmistusolosuhteet, sekä käytämme vain turvallisia ja hyväksi havaittuja tuotteita.
  • Eettisyys : Emme hyväksy eläinkokeita ja puolamme eläinten oikeuksia. Tuotoista lahjoitetaan vuosittain eläinten oikeuksien parantamiseen.

Tuotteemme

Valitsemme tuotteemme aina erittäin huolellisesti. Tuotteet ovat testattuja monien tekijöiden toimesta, joten emme vain välitä tuotteita eteenpäin, vaan testaamme jokaisen tuotteen huolella ja valikoimme parhaat eteenpäin.

Asiakkaamme

Asiakkaamme rakastavat ihania, tarkkaan valikoituja tuotteitamme ja arvostavat ystävällistä palveluamme.