Xtreme Beauty FAST FAN - valmisviuhkat on valikoitu ja suunniteltu huolella tarkastelemalla sekä tekijän, että asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Kaikki valmisviuhkat ovat käsintehtyjä. Tavoitteena on saada markkinoille kestäviä, laadukkaita ja kevyitä ripsiviuhkoja, jotka tarjoavat tekijälle mahdollisuuden kasvattaa palveluvalikoimaansa.

Valmisviuhkat

Järjestä seuraavan mukaan:

Miksi juuri FAST FAN valmisviuhkat?

- Viuhkat on helppo irrottaa alustalta ja näin saat kauniit, tasalaatuiset ripset asennettua asiakkaalle ilman turhan pitkää työaikaa. Valmisviuhkoja käyttämällä säästät aikaa, lisäät myyntivolyymia, vietät vähemmän aikaa epäergonomisessa asennossa ja mikä tärkein asia; kiireinen tai levoton asiakas ei joudu enää makaamaan tunnista toiseen paikoillaan, vaan voi rytmittään käynnin vaikka keskelle päivää. Nyt pystyt tekemään uuden kauniin volyymiripsirivistön samalla ajassa, missä tekisit asiakkaalle esimerkiksi klassiset ripset.

Huomioithan, että valmisviuhkat ovat käsin tehnyt minimaalista liimatippaa käyttämällä, joten viuhkan oikea nostotekniikka on tärkeää, jotta viuhkat eivät hajoa.